If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колега,абсолютно същия проблем го има описан от мен във форума(миналата година).точно по същия начин обърнах щангата и карах 300м и напрайх същата поразия.скъсах маншоните.не е никак зле хубаво да се огледа рейката,особено втулките-семерингите.биалетките си идват на място.бях писал и че съм малоумен,но колега от форума ме успокои,че съм любознателен и находчив.понеже обичам всичко сам да правя.за което му благодаря(въпреки,че не помня кой беше)
Толкова и аз да сън я карал най-много 500м то веднага по волана ми направи впечетление че нещо не е наред....и се объждах на ФЕРАРИСТ и му обяснавам какво ми прави колата тои човека ми каза да провера дали не съм я обърнал и с негова помощ разбрах каква е ситуацията....и после падна един смяхх абе бая си се посмеяхме....
Смело минавайте през същата процедура, аз го направих миналата седмица и съм изключително доволен от работата на Ферариста и неговите момчета в Ст. Загора.
Притеснява ме, че при смяна на въпросните тампони отпадат тези ограничители от двете страни на щангата. Няма ли да се измества цялата щанга и да държи под напреженение биалетките...и при дупчица...да им разтрака мамата...те и без това милите са достатъчно нежни.
Притеснява ме, че при смяна на въпросните тампони отпадат тези ограничители от двете страни на щангата. Няма ли да се измества цялата щанга и да държи под напреженение биалетките...и при дупчица...да им разтрака мамата...те и без това милите са достатъчно нежни.
Кои ограничители? При мен са си там. Не може да се мести щангата.
Ти си свалял цялото магаре и щанга и си ги разнитил навън вероятно. Аз само провиснах магарето надолу, строших ограничителите, издърпах скобите и ги разнитих.
Колеги ,възможно ли е без тези ограничители да са ми се разбили полиуретановите тампони за 10 000км ,щангата ми се мести при опън на страни около 0,5см, майстора каза че са за смяна, а ги смених миналата година по това време?
Май нещо не се намират в i-net. Ммм не може ли да се завари някакво подобно пръстенче. И без това сме ги разнители вече... при следваща смяна ще е лесно.
първото което ми идва на ум е да се направят втулки с отворчета примерно-2, с резба М6 и да се застопори на определеното място.или пък направо да се завари(нежно),ако са метални.може и от пластмаса,отгоре да има широк канал в който да влезе скобата и да се притегне.може втулките и да са(сцепени)на две половини....кой както му харесва.варианти колкото щеш
Ма тези ограничители са далеч от тампоните. Те служат просто да не се изхлузи щангата прекалено на някъде и да сгъне биалетката и да се заклещи самата щанга. Те иначе са доста далеч от тампоните.
Comment